Despre companie

Avantajele Greece Invest

O abordare complexă
Găsim un obiect lichid din propria bază de date, întocmim permis de ședere, facem toate actele
Experienta in munca 19 ani
Experții noștri au o experiență vastă și vă vor rezolva orice întrebări.
Managementul obiectelor
Luam obiecte in management pentru leasing. Serviciu complet de concierge

Vadim Dolmenidis, CEO:

Vindem proprietăți imobiliare în Grecia din 2002, așa că cunoaștem foarte bine piața imobiliară din stațiune. Oferim doar căsuțe, vile și apartamente de înaltă calitate. Vom selecta cel mai bun obiect pentru tine, in functie de obiectivele tale: pentru recreere, rezidenta permanenta, obtinerea unui permis de sedere sau investitie.

Abordăm cu atenție alegerea regiunilor, oferind clienților noștri proprietăți imobiliare doar în cele mai bune și promițătoare stațiuni din Grecia. Cele mai populare dintre ele sunt peninsula Chalkidiki, Atena, Salonic, Peloponez și insulele Creta și Corfu. În plus, baza noastră de date include obiecte din Riviera Olimpică, pe insulele Zakynthos, Rhodos, Thassos, Evia, Santorini, Mykonos și altele.

Pentru a obține o consultație
Vadim Dolmenidis, CEO

Servicii ale grupului Aktis

Greece Invest face parte din grupul Aktis. Pe lângă vânzările de proprietăți, oferim închirieri de vile de vacanță, închirieri de mașini și transferuri private. Biroul nostru central este situat în Salonic (Grecia), există reprezentanțe în Atena și Creta, precum și o rețea largă de parteneri în Europa și CSI. Consultați site-urile noastre de servicii pentru mai multe detalii:

Descărcați ghidul pentru obținerea permisului de ședere
Descărcați ghidul cumpărătorului

Descărcați ghidul cumpărătorului

În ea veți găsi tot ce trebuie să cunoașteți cumpărătorul de bunuri imobiliare:

  • informații generale interesante despre țară
  • descrierea procesului de cumpărare
  • avantajele și dezavantajele regiunilor grecești pentru cumpărarea unei case
  • liste de documente solicitate, calculul cheltuielilor
  • întrebări de bază privind permisul de ședere și multe altele

Recenzii

Crin 2020
Am cumpărat o vilă în Grecia în primăvara lui 2019. Am contactat mai multe companii imobiliare, dar în cele din urmă ne-am stabilit pe Greece Invest. Sunt cu adevărat profesioniști. Ei au înțeles perfect cerințele noastre, au ales un număr suficient de opțiuni pentru a putea compara și alege exact pe cea pe care ni-l imaginam. Am rezolvat cu promptitudine toate actele și în doar trei săptămâni am devenit fericiții proprietari ai unei vile de vis. Un bonus frumos din partea companiei este că continuă să ne conducă cu conștiință afacerile: utilități, rapoarte, taxe. Fiind în Rusia, suntem liniștiți pentru cuibul nostru din Grecia însorită. Este pe mâini bune. Vă mulțumesc din nou foarte mult.
Natalia 2020
Deja, în calitate de fericit proprietar al unui apartament minunat din Salonic, vreau să-mi exprim recunoștința față de angajații calificați ai Greece Invest. Competent, îndeplinind în mod clar dorințele, cunoscând temeinic toate problemele bancare și juridice. Rapid și fără birocrație, ei au ajutat să aleagă o proprietate în Grecia, să colecteze documentele necesare, să deschidă un cont la o bancă grecească și să facă o achiziție. Și acum ei sunt îngerii păzitori ai liniștii mele. Ei continuă să-mi plătească facturile, utilitățile, taxele etc. Mulțumesc baieti.
Constantin 2020
Am cumpărat o casă în Creta ca un cadou fiicei mele. La sfatul unui prieten, am apelat la Greece Invest, el a cumpărat o proprietate în Grecia în urmă cu câțiva ani și a fost mulțumit, mi-au depășit toate așteptările. Am luat rapid mai multe opțiuni, conform solicitărilor mele. S-au consultat în detaliu cu privire la fiecare și au ajutat să decidă pe baza plăților și serviciilor ulterioare. Ajutat la procesarea vizei. Asigurarea transportului pentru deplasarea prin zona. Am deschis un cont bancar, am explicat toate detaliile cooperării ulterioare. Ne-am ocupat de toate facturile, taxele și toate raportările. Te simți calm, realizând că casa ta este sub supraveghere. Pachetul meu de intretinere include si vizite periodice la casa, aerisire. Angajații oferă un reportaj foto. Mulțumesc mult. Suntem foarte încântați să cooperăm cu dumneavoastră. Acum mă pregătesc să-mi cumpăr o casă. Desigur, vom lucra doar cu tine.
Serghei 2020
După un an de cooperare cu Greece Invest, îmi exprim recunoștința tuturor angajaților care au ajutat la achiziționarea de proprietăți imobiliare în Grecia și continuă să aibă grijă de liniștea sufletească, locuința și mașina mea în Grecia.
Consultație gratuită

Te gândești să cumperi o proprietate în Grecia? Ești interesat de un permis de construcție sau de ședere? Pune-ne o întrebare și un expert te va contacta în termen de o oră. Veți primi, de asemenea, un Ghid al cumpărătorului de proprietăți cu informații utile.

Elena Dolmenidi
specialist imobiliar