Serviciu de Administratie

Consultație gratuită
îmbunătățirea locuinței

îmbunătățirea locuinței

 • Mobilier
 • Proiecta
 • Reparație

Ne putem ocupa de întregul proces de amenajare a noii dumneavoastră case. Vom efectua reparatii sau reconstructii, vom selecta si controla montajul mobilierului, vom realiza un design 3D.

La cererea dumneavoastră, putem oferi astfel de servicii fie de la distanță, fie, împreună cu dumneavoastră, să cădem de acord asupra designului și să selectăm mobilierul, iar apoi să monitorizăm evoluția lucrărilor.

De-a lungul anilor, am acumulat o bază mare de furnizori de încredere care oferă prețuri bune pentru clienții noștri.

Transport

 • Închiriază o mașină
 • Cumpărarea unei mașini
 • Transfer privat

Cum să ajungi de la aeroport la proprietatea ta? Rezervă un transfer privat! La sosire, șoferul vă va întâlni cu o plăcuță cu numele și vă va duce la casă într-o mașină confortabilă. Șoferii urmăresc toate zborurile, așa că, chiar dacă ora de sosire se schimbă, mașina vă va aștepta. Vă puteți rezerva călătoria prin concierge sau pe site-ul Aktis.Taxi .

Vrei sa ai libertate totala de miscare? Rezervați-vă închirierea mașinii cu compania noastră Aktis Car . Oferim clienților noștri reduceri și prețuri speciale pentru închirieri pe termen lung și în timpul sezonului de jos.

Dacă decideți să cumpărați o mașină, puteți încredința procesul de cumpărare și executarea unui pachet de documente unui avocat cu experiență. După achiziție, puteți da mașina conducerii specialiștilor Greece Invest.

transport
Serviciu de excursie

Serviciu de excursie

 • Excursii individuale
 • Charter iahturi
 • Pelerinaj

Însoțit de un ghid profesionist Aktis Guide , vei vizita cele mai interesante locuri și obiective turistice, vei face o mulțime de fotografii colorate. Meteora, Olimp, Vergina, Corfu, Atena, Salonic... Grecia este nesfârșită de explorat!

Pelerinajul în Grecia cu un ghid vorbitor de limbă rusă este o direcție separată, în primul rând din cauza unității religiei: grecii, ca și noi, mărturisesc Ortodoxia. Țara are o mulțime de temple, mănăstiri și altare pe care trebuie neapărat să le vizitezi.

Traseele de yachting sunt golfuri cu apă limpede, la care nu se poate ajunge pe uscat, mici insule nelocuite, pescuit și înot în larg. Concierge personal vă va sugera iahturi de închiriat și cele mai pitorești locuri de vizitat.

Organizarea călătoriilor

 • Rezervare la hotel
 • Închirieri vile
 • Trasee individuale

Închiriind o vilă la mare, veți avea la dispoziție propria ta bucată de Grecia. Poate fi o cabana cu acces la plaja, un maisonette intr-un complex pe un deal cu vedere panoramica, sau o vila cu gradina bine intretinuta si piscina. Aici totul este decis de gustul tău personal. Contactați concierge personal Greece Invest și vom selecta și rezerva o opțiune potrivită pentru dvs. din baza de date Aktis Villas .

Vii cu un grup mic? Vă vom oferi cele mai bune hoteluri tip boutique la malul mării cu un nivel înalt de servicii.

Dacă vă place să petreceți timpul în mod activ, vă oferim serviciul de compilare a unei rute individuale în jurul Greciei continentale.

Organizarea călătoriilor

Alte servicii

Servicii

Traducător
Fotograf
Sisteme de securitate

Probleme interne

Curatenie
Grădinar
Lucrări de inginerie

Alte

Timp liber
Rezervare de masă
Servicii medicale

Comandă Servicii

Dacă ați achiziționat deja o proprietate în Grecia și doriți să fiți deservit de compania noastră, vă rugăm să contactați managerul nostru: Valentina Kyrantiadu +30 6936119566

Consultație gratuită

Te gândești să cumperi o proprietate în Grecia? Ești interesat de un permis de construcție sau de ședere? Pune-ne o întrebare și un expert te va contacta în termen de o oră. Veți primi, de asemenea, un Ghid al cumpărătorului de proprietăți cu informații utile.

Elena Dolmenidi
specialist imobiliar