Managementul proprietatii

Consultație gratuită

Beneficii

Imobilul din Grecia este cel mai adesea achiziționat de străini ca stațiune. Aceasta înseamnă că cea mai mare parte a anului casa ta va fi nesupravegheată, dar trebuie să-i monitorizezi starea și să plătești facturile. În plus, imobilele din Grecia pot fi o sursă de venit stabil – cu condiția ca cineva să fie dispus să se ocupe de problemele de închiriere. Deoarece este destul de dificil să faci acest lucru din altă țară, cel mai adesea proprietatea este dată conducerii unei companii care oferă servicii post-vânzare.

În Greece Invest, administrarea proprietății este o linie de activitate separată. Avem un departament dedicat, dedicat exclusiv deservirii proprietăților clienților noștri.

 • Leasing si management
 • contabilitate
 • Plata taxelor, facturilor de utilitati
 • întreținere acasă
GESTIUNE SI INCHIRIERE
Organizam toate serviciile: pregatirea casei pentru inchiriere, plasarea ei in cataloage si pe site-urile noastre, primirea platii, instalarea, curatenia
SERVICIU
Proiectare si reparatii, amenajare, montaj alarme si supraveghere video, achizitionare de electrocasnice. Pregătește casa pentru sosirea ta
CONTABILITATE SI PLATI
Depunerea declarațiilor fiscale, plata impozitului pe proprietate, facturile de utilități, informarea despre modificările impozitelor și taxelor
SERVICII DE CONCIERGE
Organizare de transferuri aeroport, inchirieri auto, organizare de agrement - inchiriere de iahturi, excursii si multe altele

Servicii de management

Servicii Grecia-invest

Gama de servicii de contabilitate include:
- depunerea unei declarații fiscale anuale,
– urmărirea și plata impozitului anual pe proprietate,
- asigurarea raportarii fiscale,
- urmarirea datoriilor/amenzilor,
— informarea în timp util cu privire la plata impozitelor și taxelor;
– monitorizarea informațiilor despre orice inovații în materie de impozitare în legătură cu persoanele străine și bunurile acestora;
– asistență în colectarea documentelor necesare pentru depunerea declarației fiscale și consultanță în probleme fiscale

Servicii Grecia-invest

Inspecțiile imobiliare includ monitorizarea stării tehnice a proprietății dumneavoastră. Pe tot parcursul anului, monitorizăm umiditatea, temperatura aerului și traficul pentru a ne asigura că proprietatea dumneavoastră este în ordine.

Servicii Grecia-invest

Facturile la utilități includ facturile pentru electricitate, apă, telefon, internet și întreținerea unui bloc de apartamente sau a unui complex.

Plata se face de la 1 la 12 ori pe an, in functie de frecventa de expediere a facturilor. Efectuăm plata din suma depozitului, pe care o poți lăsa oricând la sediul companiei, după care îți trimitem o notificare de plată pe adresa ta de email.

De asemenea, efectuează acțiuni unice în domeniul administrării proprietății dumneavoastră. De exemplu, acestea includ: plata unei plăți unice (taxa pe proprietate, taxa de transport sau factura de utilități), deschiderea/închiderea contului dvs. bancar în Grecia.

Servicii Grecia-invest

Din 2014, Grecia a introdus un impozit anual pe proprietate - ΕΝΦΙΑ. Cuantumul acestuia se calculează pe baza valorii cadastrale a obiectului, care depinde de multe criterii: anul construcției, filmarea, locația etc.

Taxa se acumulează, de obicei, în septembrie și este datorată pe o perioadă de 5 luni (în cinci rate separate), sau puteți plăti totul dintr-o singură tranșă.

Pentru a plăti taxa, ne puteți lăsa un depozit - în medie, la cota de 3-4 euro pe mp. m. Urmărim data eliberării bonului, vă informăm despre valoarea taxei și efectuăm plata, după care vă trimitem o notificare de plată prin e-mail.

Servicii Grecia-invest

Serviciile de concierge includ supravegherea lucrărilor de construcție, proiectarea decorului interior și exterior al casei dvs., instalarea alarmelor, supravegherea video, mobilarea și achiziționarea de electrocasnice.

Aceasta include și rezervarea de hoteluri, excursii și alte servicii. Căutați un traducător, un fotograf și alți specialiști.

Serviciile de concierge sunt foarte diverse și, prin urmare, puteți citi mai multe despre ele în secțiunea Concierge corespunzătoare.

Închiriere

Mulți dintre clienții noștri preferă să-și închirieze proprietatea în timp ce sunt plecați. În grupul de firme Aktis, în aceste scopuri, există un departament special Aktis Villas, care se ocupă cu închirierea imobilelor în toată Grecia.

Noi ne vom ocupa de tot, trebuie doar să te relaxezi!

Pe lângă propriile site-uri Holiday Greece și Aktis Villas, experții noștri vă vor enumera proprietatea în 15 dintre cele mai populare site-uri internaționale pentru rezervarea de vile, precum și într-un număr de site-uri regionale și vor urmări rezervările de pe fiecare dintre site-uri.

De-a lungul anilor, am creat o rețea de parteneri de peste 50 de agenții specializate în închiriere de vile, turism individual, turism de lux, aviație de afaceri și alte domenii conexe. Informațiile despre noua vilă aflată în administrarea noastră vor fi trimise tuturor partenerilor noștri.

Vom trimite unul dintre fotografi și videografi profesioniști pentru a surprinde ce este mai bun din casa ta. Fotografiile și filmările video se realizează folosind cea mai modernă tehnologie.

De la primul contact până la asistența continuă la fața locului, ne vom asigura că dorințele oaspeților sunt îndeplinite pe tot parcursul șederii lor.

Echipa noastră de experți în prețuri monitorizează în mod regulat ocuparea vilelor și condițiile de piață și ajustează prețurile pentru a obține cea mai mare ocupare posibilă și, astfel, profitabilitate.

Vom întâmpina fiecare oaspete personal la sosire și suntem gata să-i asistăm pe durata șederii. Aktis Group are propria sa parcare pentru a întâlni oaspeții la aeroport. Flota noastră include toate tipurile de mașini, de la standard la clasa premium, cum ar fi Mercedes S și Mercedes V. Toate mașinile sunt în stare excelentă până la 7 ani. Toți șoferii noștri sunt special instruiți, politicoși și vorbesc rusă, engleză și greacă.

Tehnicienii noștri vor inspecta personal casa înainte de plecarea oaspeților și le vor returna oaspeților depozitul de garanție dacă nu se constată nicio daune.

Vom aloca o menajeră vilei dumneavoastră pentru tot sezonul sau dacă o menajeră cu normă întreagă nu este practică, ne vom angaja servitoarele.

Lucrurile mici plăcute trezesc întotdeauna emoții pozitive în oaspeți. Oferim articole de toaletă de înaltă calitate pentru oaspeții dvs., adăugând o notă de lux decorului standard al vilei private.

Husele de pilote curate, cearșafurile frumoase de in și prosoapele moi entuziasmează fiecare oaspete. Livrăm lenjerie de pat proaspătă, de înaltă calitate fiecărui oaspete, astfel încât să poată dormi liniștit. Achizitionam lenjerie de pat speciala de calitate superioara pentru utilizare intensiva la preturi en-gros.

De la schimbarea becurilor la reparații minore, ne ocupăm de sarcinile de bază de întreținere a proprietății și rămânem conectați pe toată durata șederii oaspetelui dvs. Nu trebuie să vă faceți griji pentru lucrurile mărunte.

În activitatea noastră, aderăm la principiile transparenței depline. Veți avea acces la orice, de la informații despre rezervarea oaspeților la venitul lunar - toate disponibile în tabloul de bord ușor de utilizat pentru proprietar.

Piața proprietăților de închiriere pe termen scurt se dezvoltă rapid și atrage din ce în ce mai multă atenție din partea autorităților fiscale și legislative. Experții noștri monitorizează constant noile legi și depun toate eforturile pentru a optimiza impozitele.

Ne-am străduit să realizăm un control complet al calității tuturor serviciilor oferite oaspeților noștri, pentru aceasta am achiziționat propriul parc de mașini, ghizi vorbitori de limbă rusă și engleză, am achiziționat o flotă de mașini de închiriat și, de asemenea, dezvoltăm o platformă pentru convenabil. rezervare online a tuturor serviciilor conexe.

Vrei să afli mai multe?

Lăsați un număr de telefon pentru comunicare, iar specialistul nostru vă va răspunde la toate întrebările legate de management

Pachete de servicii

50 EUR pe an pentru o proprietate

Baza

 • Pentru fiecare proprietate ulterioară 0.00€
 • Suport contabil *
170 EUR pe an pentru o proprietate

Confort

 • Pentru fiecare proprietate ulterioară +20,00€
 • Suport contabil *
 • Plata impozitului pe proprietate
 • Plata utilităților și a altor plăți
 • Reduceri la transferuri, închiriere și mașini etc.
420 EUR pe an pentru o proprietate

Premium

 • Pentru fiecare proprietate ulterioară +170,00€
 • Suport contabil *
 • Plata impozitului pe proprietate
 • Plata utilităților și a altor plăți
 • Serviciu de Administratie
 • Verificarea stării imobilului
 • Reduceri la transferuri, închiriere și mașini etc.

* Depunerea inițială a declarației fiscale, precum și declararea proprietății în sine la fisc +50 euro.
* La cumpărarea proprietății pentru mai mulți membri ai familiei se prevede un preț preferențial: +10 euro pentru soți, + 20 euro pentru alte rude.

Comparație pachet Baza Confort Premium
Suport contabil da da da
Plata impozitului pe proprietate Nu da da
Plata utilităților și a altor plăți Nu da da
Serviciu de Administratie Nu Nu da
Verificarea stării imobilului Nu Nu da
Reducere la transferurile Aktis Taxi cinci% 10% 15%
Reducere la închirieri auto Aktis Car cinci% 10% 15%
Reducere la excursiile Aktis Guide cinci% 7% 10%
Aktis Yachts reducere la charter de iahturi 0% 3% cinci%

Comandă de serviciu

Dacă ați achiziționat deja o proprietate în Grecia și doriți să fiți deservit de compania noastră, vă rugăm să contactați managerul nostru: Valentina Kyrantiadu +30 6936119566

Consultație gratuită

Te gândești să cumperi o proprietate în Grecia? Ești interesat de un permis de construcție sau de ședere? Pune-ne o întrebare și un expert te va contacta în termen de o oră. Veți primi, de asemenea, un Ghid al cumpărătorului de proprietăți cu informații utile.

Elena Dolmenidi
specialist imobiliar