Cu siguranță. Dar trebuie luat în considerare faptul că un avocat trebuie să aibă licență pentru a practica avocatura în Grecia.

Da, comisionul nostru este de 2% din valoarea proprietății. Remunerația se plătește numai în cazul unei tranzacții.

Semnarea contractului de vânzare, precum și întreaga procedură pentru efectuarea unei achiziții în Grecia, este posibilă cu o procură legalizată. Pot fi utilizate următoarele împuterniciri: 1) o împuternicire eliberată de un notar din Grecia 2) o împuternicire eliberată de un consulat grec (la locul de reședință) 3) o împuternicire eliberată de un notar în locul de reședință, cu apostilă și traducere oficială în limba greacă (traducerea se realizează la o agenție oficială de traduceri din Grecia).

Da este posibil. Gradul de relație nu contează. Numărul de persoane nu este limitat.

Posibil, dar asta necesită o permisiune specială. De asemenea, pentru vânzarea de bunuri imobile, la care unul dintre proprietari este minor, este necesară o autorizație judiciară specială de vânzare.

Cea mai bună soluție pentru plata facturii de energie electrică este să vă debitați automat contul bancar din Grecia. Acest serviciu este oferit în orice bancă elenă gratuit. Pentru plata facturii de apă, acest serviciu nu este furnizat momentan, așa că puteți plăti singuri facturile sau puteți încredința acest lucru departamentului de service post-vânzare al Greece Invest. Facturile la apă vin de 1-2 ori pe an, în funcție de regiune.

Cu o închiriere pe termen lung, te poți aștepta la o medie de 5% pe an, în funcție de proprietate. Pentru închiriere pe termen scurt 5-8%. Pentru a vă mări rentabilitatea investiției, consultați specialistul nostru. Pentru plata facturii de apă, acest serviciu nu este furnizat momentan, așa că puteți plăti singuri facturile sau puteți încredința acest lucru departamentului de service post-vânzare al Greece Invest. Facturile la apă vin de 1-2 ori pe an, în funcție de regiune.

În Grecia, de regulă, prețul bunurilor imobiliare primare include: finisaje, un set de bucătărie fără aparate electrice, instalații sanitare, un dulap încorporat în dormitor, încălzire și sisteme de alarmă.
Dacă cumpărați imobile în faza de construcție, puteți alege materiale de finisare după bunul plac. Dacă costul materialelor pe care le-ați ales depășește costul planificat de dezvoltator, plătiți pur și simplu diferența.

De obicei, dezvoltatorii nu includ în prețul bunurilor imobiliare:
Cazan pentru incalzirea apei. În medie, un cazan costă 150.300 €, în funcție de modelul și volumul rezervorului. Contoarele de apă și energie electrică, precum și taxa de stat pentru racordare, cumpărătorul plătește pe cont propriu autorităților competente. De obicei, costurile sunt de 700 1.500 € în funcție de regiunea și zona proprietății. În zonele de stațiune, sistemul de încălzire nu este de obicei inclus în preț și se instalează la cererea clientului contra cost, în medie vă va costa 3.000 €. Cu toate acestea, toate conductele necesare în jurul casei sunt realizate de dezvoltator, în orice caz.

Da, în acest scop am creat un departament special de service post-vânzare care ajută clienții noștri în toate problemele de locuit în Grecia: mobilarea, cumpărarea de mobilier, instalarea de echipamente suplimentare, lucrări de reparații, servicii de contabilitate, plata facturilor etc.

Puteți, cu condiția să aveți un permis de ședere în Grecia. Dacă nu există permis de ședere, puteți utiliza serviciul de închiriere pe termen lung. După cum arată calculele noastre, achiziționarea unei mașini este benefică dacă locuiți în Grecia mai mult de 3 luni pe an.

Grecia are un standard internațional pentru calcularea suprafeței totale - suprafața totală este calculată în funcție de perimetrul EXTERIOR al obiectului (casă, apartament, casă). În Grecia, PROPRIETAREA imobiliară este considerată un parametru de temelie, adică. perimetrul exterior al obiectului, inclusiv pereții. 100% - pereți exteriori și 50% adiacente vecinilor, uz comun (scări, lift, etc.)

Consultație gratuită

Te gândești să cumperi o proprietate în Grecia? Ești interesat de un permis de construcție sau de ședere? Pune-ne o întrebare și un expert te va contacta în termen de o oră. Veți primi, de asemenea, un Ghid al cumpărătorului de proprietăți cu informații utile.

Elena Dolmenidi
specialist imobiliar