Serviciile noastre

Consultație gratuită

informatii generale

Plecând în vacanță sau ne mutăm în Grecia pentru rezidență permanentă, ne confruntăm inevitabil cu o mulțime de probleme interne și sarcini de zi cu zi care trebuie rezolvate. Poate fi destul de dificil să-ți dai seama de totul pe cont propriu, fără a cunoaște limba și particularitățile țării. Pentru a rezolva astfel de probleme, există un serviciu de concierge în Grecia.

Ce este un serviciu de concierge? Aceasta este asistență calificată pentru o varietate de probleme, de la rezervarea biletelor de avion sau taxiurilor până la asistență juridică. De fapt, acesta este asistentul tău personal într-o țară străină, care este întotdeauna gata să ajute.

  • Tranzacții imobiliare
  • Probleme legale
  • Contabilitate
  • Probleme interne

Categorii de servicii

01
Managementul proprietatii

Include o gama de servicii pentru verificarea starii actuale a obiectului, plata facturilor, taxelor si utilitatilor, suport contabil, reparatii, proiectare, inchiriere pe termen scurt sau lung etc.

Aceasta este o opțiune excelentă pentru proprietarii de proprietăți din Grecia care nu locuiesc permanent în țară.

02
Suport juridic

Serviciile juridice din Grecia includ suport pentru tranzacțiile de cumpărare și vânzare, asistență pentru obținerea unui TIN, deschiderea unui cont bancar, obținerea unui permis de ședere, asistență pentru înregistrarea unei persoane juridice, protejarea intereselor în instanță. Precum și o serie de servicii conexe, cum ar fi achiziționarea unui iaht, mașină sau servicii de traducere

03
Serviciu de Administratie

Rezervări de hoteluri, închiriere de vile și iahturi, închiriere de mașini și transferuri de la aeroport. Organizarea de excursii, excursii de cumpărături și tururi de blană, vizitarea izvoarelor termale, servicii de fotografie, organizarea de evenimente, precum și apelarea unui medic la domiciliu și servicii de escortă și securitate. Tot ce ai nevoie în timpul șederii tale în Grecia!

04
Educaţie

Educație în școlile grecești, precum și admiterea la universitățile private din Grecia. Puteți începe să studiați în Grecia la orice vârstă. Serviciile de concierge în domeniul educațional includ consiliere cu privire la admitere și asistență în pregătirea unui pachet de documente.

Consultație gratuită

Te gândești să cumperi o proprietate în Grecia? Ești interesat de un permis de construcție sau de ședere? Pune-ne o întrebare și un expert te va contacta în termen de o oră. Veți primi, de asemenea, un Ghid al cumpărătorului de proprietăți cu informații utile.

Elena Dolmenidi
specialist imobiliar