Propunerile de pe piața imobiliară din Grecia atrag un număr tot mai mare de cumpărători. Popularitatea regiunii grecești crește în fiecare an, în timp ce prețurile aici sunt mult mai mici decât în alte țări europene. Criza economică din Grecia a făcut ajustări suplimentare pieței imobiliare, îmbunătățind și mai mult climatul investițional: prețurile imobiliarelor au scăzut semnificativ, iar achiziția acesteia a devenit și mai profitabilă. Drept urmare, în acest moment, investiția în imobiliare în Grecia este una dintre cele mai profitabile modalități de a investi bani.
Greece Invest cooperează activ atât cu investitori privați, cât și cu investitori corporativi.

Mai jos listăm cele mai populare tipuri de investiții imobiliare din Grecia:

1. Case de locuit si apartamente

Cumpărarea unei case lângă mare în Grecia la un preț poate concura cu multe regiuni din Rusia, Ucraina și alte țări CSI. Pe lângă propria vacanță, puteți obține venituri suplimentare din această proprietate în lunile goale prin închirierea acesteia. Lichiditatea acestui tip de imobile a fost și rămâne întotdeauna ridicată, așa că există posibilitatea de a face bani din revânzarea unor astfel de proprietăți.

2. Investiții în afaceri turistice

Turismul în Grecia este unul dintre sectoarele de conducere ale economiei. Afluxul constant de turiști într-o țară cu o istorie atractivă, natură neatinsă și originalitate asigură un venit stabil în numerar. Dezvoltarea de noi proprietăți hoteliere este una dintre cele mai atractive oportunități de investiții din sectorul turismului.

3. Construcție

O direcție promițătoare a investițiilor este achiziționarea de terenuri în Grecia pentru construcții. Costul terenului în Grecia este relativ stabil și variază în funcție de factori precum apropierea de mare, așezarea.
Vă oferim participarea la proiecte de investiții de diferite dimensiuni și durate, în funcție de preferințele dumneavoastră individuale de investiții sau de strategia investițională a companiei dumneavoastră.

Dezvoltarea fiecărui proiect de investiții este precedată de o analiză de marketing detaliată, care se bazează pe experiența practică a operațiunilor de intermediere cu imobiliare rezidențiale, suburbane și comerciale, pe experiența partenerilor noștri în implementarea unor proiecte mari de investiții atât în Grecia, cât și în străinătate. . Cu un grad ridicat de probabilitate, putem prezice profitabilitatea proiectelor de investiții în domeniul imobiliar.

Serviciile noastre:

  • Analiza situației actuale a pieței.
  • Analiza calitativă a obiectelor de investiții prezentate pe piață.
  • Suport juridic al proiectului.
  • Dezvoltarea conceptului de marketing al proiectului.
  • Dezvoltarea unui concept arhitectural.
  • Modelarea financiară și economică a proiectului.
  • Constructia unui proiect la cheie
  • Management de proiect
Consultație gratuită

Te gândești să cumperi o proprietate în Grecia? Ești interesat de un permis de construcție sau de ședere? Pune-ne o întrebare și un expert te va contacta în termen de o oră. Veți primi, de asemenea, un Ghid al cumpărătorului de proprietăți cu informații utile.

Elena Dolmenidi
specialist imobiliar