Complot № 5516

1 000 000€
La cumpărare - un permis de ședere cadou! Află mai multe
  • 16000 mp Zonă
  • da vedere la mare
Distanta fata de mare, m. 20
Distanta pana la aeroport, km. 50
Distanța față de oraș, km. 1
Distanta pana la supermarket, m. 150
Distanta pana la taverne, m. 700
Distanța până la portul de agrement, m. 1000
Clasa de eficienta energetica Emiterea Certificatului de Performanță Energetică este în curs de desfășurare

Teren situat pe prima linie de coastă în Nea Moudania, Halkidiki. Această parcelă de 1,6 hectare oferă o vedere deosebită și neîntreruptă la marea uimitoare și muntele Olimp, locul mitic de baştină al zeilor greci.

Încadrat într-un mediu liniştit şi seren, acest teren este locul perfect pentru a evada din agitaţia oraşului şi a te bucura de sunetele liniştitoare ale valurilor care se sparg de mal. Plaja adiacentă parcelei se mândreşte cu apă limpede ca cristalul, invitându-te să faci o scăldătură răcoritoare.

Locaţia strategică a acestui teren este un altul dintre punctele sale de atracţie, la doar 50 km distanţă de aeroportul oraşului Salonic. Parcela beneficiază de toate facilităţile esenţiale, inclusiv lumină şi apă, disponibile imediat, şi un drum asfaltat bine întreţinut care duce către ea, asigurând acces facil.

Această parcelă reprezintă o locaţie ideală pentru construirea unui hotel sau a unui complex turistic, o oportunitate unică în viaţă pentru oricine doreşte să investească într-o afacere hotelieră de lux. Imaginează-ţi să te trezeşti la sunetul mării, înconjurat de peisaje uluitoare şi să te bucuri de ospitalitatea caldă grecească.

Această parcelă de teren reprezintă o ocazie rară de a deţine o fărâmă de paradis în Nea Moudania, Halkidiki, unde timpul pare să se oprească şi frumuseţea naturală a împrejurimilor îţi taie respiraţia. Nu rata această şansă de a-ţi împlini visul de a deţine un teren deosebit de preţios lângă mare!

Pune o întrebare despre un obiect

La o oră convenabilă pentru dvs., specialistul nostru vă va suna pentru a vă spune detaliile.

Consultație gratuită

Te gândești să cumperi o proprietate în Grecia? Ești interesat de un permis de construcție sau de ședere? Pune-ne o întrebare și un expert te va contacta în termen de o oră. Veți primi, de asemenea, un Ghid al cumpărătorului de proprietăți cu informații utile.

Elena Dolmenidi
specialist imobiliar
 

Obiecte similare

№ 7349
№ 6797
№ 6552