Complot № 5751

1 500 000€
  • 18000 mp Zonă
Distanta fata de mare, m. 200
Distanta pana la aeroport, km. 130
Distanța față de oraș, km. 4
Clasa de eficienta energetica Emiterea Certificatului de Performanță Energetică este în curs de desfășurare

Teren mare, 18 acri (18000 mp) în una dintre cele mai pure zone din Chalkidiki (al doilea deget). Chiar lângă Kavourotrypes și Plaja Portocalie (Akti Portokali). Este înconjurat de pădure și are vedere către Muntele Athos. Acest teren este singurul care are permisiunea de a fi construit în întreaga zonă, fiind înconjurat de 20 acri de pădure care îi aparțin.
Terenul are propriul său izvor de apă, producând 20 metri cubi/oră. Este, de asemenea, conectat la o sursă de electricitate.

Terenul permite construcția de (hoteluri) rezidențiale de 3.500 mp în total, oferind în același timp spațiu pentru construcția de facilități recreative suplimentare precum terenuri de tenis, baschet, piscine etc.

Potrivit pentru dezvoltare turistică.
Zona este în plină dezvoltare și nu foarte dezvoltată, dar foarte apreciată, găzduind unele dintre cele mai frumoase plaje din Europa.

Campingul Platanitsi este la 400 m distanță, iar satul cel mai apropiat, Sarti, la 3,5 km distanță.

Terenul se află la 130 km de Salonic.

Caracteristici suplimentare

Distanță de la mare (m): 200 , Colț, Vedere, Inclinație: Plană , Fațadă, Lungime fațadă: 260 , Direcție: Sud-est , Tip drum: Asfalt , Fără comision de intermediere
Pune o întrebare despre un obiect

La o oră convenabilă pentru dvs., specialistul nostru vă va suna pentru a vă spune detaliile.

Consultație gratuită

Te gândești să cumperi o proprietate în Grecia? Ești interesat de un permis de construcție sau de ședere? Pune-ne o întrebare și un expert te va contacta în termen de o oră. Veți primi, de asemenea, un Ghid al cumpărătorului de proprietăți cu informații utile.

Elena Dolmenidi
specialist imobiliar
 

Obiecte similare

№ 7349
№ 6797
№ 6552