Casa de oraș № 6355

140 000€
  • 70 mp Zonă
Clasa de eficienta energetica Emiterea Certificatului de Performanță Energetică este în curs de desfășurare

Casă aproape de plaje și facilități;

* Casă cu 2 dormitoare
* Complet echipată și mobilată
* Piscină comună
* Locație liniștită, departe de drumul principal
* Drum scurt către plaje și centrul satului

;

Această casă de vânzare în Akrotiri Chania Creta, este situată într-o zonă liniștită, departe de drumul principal, în satul Chorafakia. Are o suprafață locuibilă de 70mp și face parte dintr-o mică dezvoltare ce include o zonă de bucătărie/loc de luat masa/zi, 2 dormitoare și o baie. Zona de zi are acces la o terasă spațioasă, care oferă vedere către o piscină comună de 35mp cu terasă cu plăci ceramice. Ambele dormitoare au acces la 2 balcoane diferite, care le fac foarte luminoase și însorite. Bucătăria este utilată și include electrocasnice precum cuptor, plită, frigider, mașină de spălat vase, hotă și cuptor cu microunde. Alte caracteristici: mașină de spălat în baie, unități de aer condiționat, încălzire centrală cu ulei, panou solar, TV prin satelit, plase de țânțari și dulapuri încorporate în ambele dormitoare. Casa este complet mobilată și echipată, gata de a locui în ea.

;

Facilități și Dotări

Plajă în apropiere, Băi utilate, Balcon mare, Vedere la munte, Magazine în apropiere, Panou solar pentru încălzirea apei, Utilități în apropiere, Jaluzele la ferestre, Într-o zonă rezidențială, Aer condiționat, Zonă de parcare privată, Corpuri de iluminat interne, Terasă la soare, Piscină comună, Mașină de spălat, Cameră de depozitare, Încălzire centrală cu radiatoare, Mașină de spălat vase, Ferestre termopan și uși de balcon, Dulapuri încorporate în toate dormitoarele, Plasă de țânțari în fiecare cameră;
Pune o întrebare despre un obiect

La o oră convenabilă pentru dvs., specialistul nostru vă va suna pentru a vă spune detaliile.

Consultație gratuită

Te gândești să cumperi o proprietate în Grecia? Ești interesat de un permis de construcție sau de ședere? Pune-ne o întrebare și un expert te va contacta în termen de o oră. Veți primi, de asemenea, un Ghid al cumpărătorului de proprietăți cu informații utile.

Elena Dolmenidi
specialist imobiliar
 

Obiecte similare

№ 6356
№ 5176
№ 5035