Casa de oraș № 6370

240 000€
  • 2 dormitoare
  • 2 băi
  • 140 mp Zonă
Anul de construcție 2004
Clasa de eficienta energetica
B

Vila este compusă din parter, 90m2, și etaj, 50m2. Parterul este un spațiu deschis cu bucătărie, zonă de luat masa, sufragerie cu șemineu și zonă de relaxare. Canapelele din zona de relaxare și din sufragerie se pot transforma în paturi și pot găzdui până la 3 adulți. La parter se află și o baie. Pe etaj se găsesc două dormitoare, unul cu pat dublu și unul cu pat single. Există și o baie cu duș și toaletă. Atât la parter, cât și la etaj, există terase mari pe ambele laturi ale casei. Vila are o vedere spectaculoasă către pădure și mare.
Așezarea Akritas Ef Zin, unde se află vila, are multe case de vacanță și un hotel mic. În imediata vecinătate a vilei se află restaurantul așezării, unde cineva poate savura delicioasa bucătărie grecească la orice masă, mic dejun, prânz și cină. Restaurantul are și o pivniță foarte mare cu aproximativ 200 de etichete de vinuri grecești.
Casa se află la unul dintre cele mai înalte puncte ale peninsulei Kassandra, la 250m, pe un deal mic cu priveliști uimitoare către toate mările din jur. Cele mai apropiate sate sunt Paliouri și Ag. Paraskevi, la aproximativ 4km fiecare. Cele mai apropiate plaje se află la o distanță de 5km și sunt printre cele mai bune și mai apreciate plaje cu steag albastru din Calcidica (plaja Chrousso, plaja Pefkohori, plaja Agia Paraskevi). Băile termale de la Agia Paraskevi se află de asemenea la o distanță de 8km, unde cineva se poate bucura de facilități spa.
Casa poate fi vândută fie mobilată, fie nemobilată.

 

Pune o întrebare despre un obiect

La o oră convenabilă pentru dvs., specialistul nostru vă va suna pentru a vă spune detaliile.

Consultație gratuită

Te gândești să cumperi o proprietate în Grecia? Ești interesat de un permis de construcție sau de ședere? Pune-ne o întrebare și un expert te va contacta în termen de o oră. Veți primi, de asemenea, un Ghid al cumpărătorului de proprietăți cu informații utile.

Elena Dolmenidi
specialist imobiliar
 

Obiecte similare

№ 7500
№ 7497
№ 7488