Casa de oraș № 6571

390 000€ 450 000€
  • 3 dormitoare
  • 3 băi
  • 83 mp Zonă
Anul de construcție 2005
Clasa de eficienta energetica Emiterea Certificatului de Performanță Energetică este în curs de desfășurare

Casă de țară rafinată cu trei etaje

Bine ați venit la refugiul de vis din țară, o casă magnifică cu trei etaje situată într-un cadru liniștit lângă pădure, oferind evadarea perfectă din agitația vieții urbane. Amplasată pe un teren spațios, această proprietate se mândrește nu doar cu o grădină superbă, ci și cu o serie de facilități luxoase.

Un paradis natural

Această casă de țară este un adevărat refugiu pentru iubitorii naturii. Se ridică mândră la marginea pădurii, învăluindu-vă în priveliștile și sunetele lumii naturale. Terenul extins care înconjoară vila este împodobit cu o grădină întreținută meticulos, oferind un spațiu exterior frumos și liniștit.

Interior elegant și funcțional

Vila se întinde pe trei niveluri, asigurând spațiu suficient pentru o viață confortabilă. Cele trei dormitoare spațioase oferă atât intimitate, cât și liniște, casa având de asemenea 3 băi.

La nivelul parterului, veți descoperi un spațiu gândit cu atenție care include o bucătărie modernă, o zonă de luat masa primitoare, un living confortabil și o cameră de depozitare convenabilă. Bucătăria este echipată cu mașină de spălat vase, facilitând pregătirea și curățarea meselor. Pentru cei care iubesc gătitul în aer liber, există un grătar încorporat, perfect pentru organizarea de întâlniri. Adăugarea unei șeminee aduce căldură și farmec zonei de living.

Balconuri cu priveliști

Îmbrățișați frumusețea pădurii înconjurătoare de pe unul dintre cele trei balcoane ce oferă priveliști uluitoare. Aceste spații exterioare oferă locul perfect pentru cafeaua de dimineață sau relaxarea serii, totul în timp ce vă bucurați de liniștea împrejurimilor naturale.

Confort pe tot parcursul anului

Fie că este vară sau iarnă, veți fi mereu confortabil în această vilă. Radiatoarele și unitățile de aer condiționat sunt instalate în fiecare cameră, asigurând un climat plăcut pe tot parcursul anului.

Trăire comunitară

Ca bonus, veți avea acces la o piscină comună împărțită doar cu alte cinci vile. Este un loc minunat pentru a vă răcori în zilele toride de vară și oferă oportunitatea de a socializa cu vecinii.

Această casă de țară cu trei etaje nu este doar o locuință; este o evadare în liniștea și frumusețea naturii. Fie că căutați o reședință permanentă sau o evadare de weekend, această vilă oferă amestecul perfect de confort, eleganță și splendoare naturală. Nu ratați ocazia de a o face a voastră.

 

Pune o întrebare despre un obiect

La o oră convenabilă pentru dvs., specialistul nostru vă va suna pentru a vă spune detaliile.

Consultație gratuită

Te gândești să cumperi o proprietate în Grecia? Ești interesat de un permis de construcție sau de ședere? Pune-ne o întrebare și un expert te va contacta în termen de o oră. Veți primi, de asemenea, un Ghid al cumpărătorului de proprietăți cu informații utile.

Elena Dolmenidi
specialist imobiliar
 

Obiecte similare

№ 7519
№ 7518
№ 7517