Apartament № 7343

725 000€
  • 3 dormitoare
  • 2 băi
  • 142 mp Zonă
  • da vedere la mare
Anul de construcție 2023
Podea
Distanta pana la aeroport, km. 23
Distanta pana la metrou, m. 1300
Distanța până la portul de agrement, m. 11500
Clasa de eficienta energetica
B+

Prezentăm o proprietate excepțională situată în inima prestigioasă a Atenei: o locuință la nivelul trei, ce se mândrește cu vederi de neegalat către Acropole și strălucitoarea Marea Egee. Pășiți pe balcoanele ce se întind de ambele părți ale clădirii, oferind vederi fermecătoare ce surprind esența farmecului antic și eleganței moderne.

Această locuință luxoasă dispune de trei dormitoare și două băi, meticulos proiectate pentru a oferi confort și sofisticare. Fiecare detaliu a fost atent lucrat pentru a asigura o atmosferă de opulență și rafinament.

Poziționată în unul dintre cele mai exclusiviste cartiere ale Atenei, această locuință oferă mai mult decât o simplă casă - prezintă un stil de viață de prestigiu de neegalat. Poziționarea sa unică, împreună cu vederile sale panoramice și alinierea sa spre sud, o plasează într-o categorie aparte ca simbol al unei vieți superioare.

Nu ratați ocazia de a deține o bucată din farmecul atemporal al Atenei. Îmbrățișați splendoarea Acropolei și liniștea mării din confortul propriei case. Experimentați luxul la superlativ în această proprietate exclusivă.

  • Balcon
  • parcare
Pune o întrebare despre un obiect

La o oră convenabilă pentru dvs., specialistul nostru vă va suna pentru a vă spune detaliile.

Consultație gratuită

Te gândești să cumperi o proprietate în Grecia? Ești interesat de un permis de construcție sau de ședere? Pune-ne o întrebare și un expert te va contacta în termen de o oră. Veți primi, de asemenea, un Ghid al cumpărătorului de proprietăți cu informații utile.

Elena Dolmenidi
specialist imobiliar
 

Obiecte similare

№ 7450
№ 7449
№ 7448