Vilă № 5584

360 000€
  • 4 dormitoare
  • 3 băi
  • 212 mp Zonă
  • da vedere la mare
Zona de aterizare 500 mp
Clasa de eficienta energetica
Ε

Casa nou construită și uimitoare: Casă cu două nivele și piscină;

*Casă cu 4 dormitoare, 3 băi, suprafață de 212 mp
*Piscină, grădină, terase și vedere
*Nouă și de înaltă calitate
*Modernă și foarte spațioasă

;

Această uimitoare casă de vânzare în Apokoronas, Chania este situată în satul Neo Chorio și în zona sa rezidențială frumoasă.

Casa are o suprafață de 212 mp, construită pe un teren privat de 500 mp și dispune de 4 dormitoare cu adevărat spațioase, luminoase și aerisite și 3 băi (una dintre acestea fiind en-suite).

Parterul este un open space care constă într-o sufragerie modernă cu șemineu energetic, o sală de mese și bucătăria echipată de înaltă calitate, situată la un nivel înalt. Acest etaj are uși mari de balcon, deschizându-se către zona piscinei care oferă o vedere fantastică asupra naturii și mării. Pe acest etaj se mai găsește un dormitor, o baie și o cameră de depozitare.

La etajul superior, se găsesc încă 3 dormitoare și 2 băi. Dormitoarele de pe acest etaj au balcoane, iar există și o terasă acoperită cu pergolă care oferă o priveliște asupra peisajului rural până la mare.

Casa este construită cu adevărat de înaltă calitate: izolație contemporană, aer condiționat în întreaga locuință (sistem eficient de răcire și încălzire), izolare fonică și panou solar pentru apă caldă.

;

Dotări și Facilități

Zonă de plajă, Grădină, Electrocasnice de bucătărie, Bucătărie echipată, Gazon, Vedere la munte, Zonă de luat masa în aer liber, Vedere la mare, Panou solar pentru încălzirea apei, Obloane, În cadrul unei zone rezidențiale, Aer condiționat, Ferestre cu geam dublu, Șemineu;
  • Piscină privată
  • Vatră
  • parcare
Pune o întrebare despre un obiect

La o oră convenabilă pentru dvs., specialistul nostru vă va suna pentru a vă spune detaliile.

Consultație gratuită

Te gândești să cumperi o proprietate în Grecia? Ești interesat de un permis de construcție sau de ședere? Pune-ne o întrebare și un expert te va contacta în termen de o oră. Veți primi, de asemenea, un Ghid al cumpărătorului de proprietăți cu informații utile.

Elena Dolmenidi
specialist imobiliar
 

Obiecte similare

№ 6861
№ 6858
№ 6481