Vilă № 6861

820 000€
La cumpărare - un permis de ședere cadou! Află mai multe
  • 3 dormitoare
  • 2 băi
  • 160 mp Zonă
  • da vedere la mare
Anul de construcție 2014
Zona de aterizare 7276 mp
Clasa de eficienta energetica
B+

La 30 de minute de aeroportul sau orașul Chania, la 40 de minute de orașul Rethimno din Creta. La 5 minute de plaja Almyrida, considerată una dintre cele mai frumoase plaje de pe Insula Creta.
Aceasta este o vilă modernă și frumos întreținută finalizată în 2014 de către un constructor local de înaltă calitate.
Se află pe un teren privat extins cu vederi neegalate către Marea Souda și Muntele Alb, cu 3 dormitoare, zone de locuit spațioase, mai multe terase și zone de relaxare în aer liber, o garaj și o piscină privată, această vilă minunată este perfectă pentru vacanțe și șederi mai lungi.
Terenul complet împrejmuit și îngrădit este complet irigat și peisagistic natural. Acesta are o mică livadă de măslini plus lămâi, smochine și pomi de rodie.
Piscina privată complet placată cu gresie are terase spațioase pavate în jur pentru a te bucura de soare și are zone acoperite pentru relaxare la umbră și luat masa în aer liber, plus o duș în aer liber. Garajul separat are uși electrice, apă, electricitate și un chiuvetă - și are și spațiu suplimentar pentru depozitare.
Interiorul proprietății este foarte bine structurat, cu o zonă spațioasă de locuit și dining în plan deschis la parter și uși glisante triple care duc spre terasa acoperită care duce direct la piscină și grădini.
Bucătăria modernă complet utilată are toate electrocasnicele încorporate și o insulă mare/bar pentru micul dejun.
De asemenea, la acest nivel se află un dormitor dublu cu uși glisante către zonele de terasă și o baie cu duș frumos finisată.
Există o zonă utilă de depozitare sub scări și o cameră de depozitare suplimentară care are și echipamentul pentru sistemele centrale de încălzire electrică în pardoseală și de aer condiționat. Etajul superior are încă 2 dormitoare duble de dimensiuni bune, ambele având uși glisante care duc spre terasa superioară - cu zone acoperite care se bucură de vederi unice uimitoare către mare și munți (zăpadă albă iarna).
Dulapuri încorporate
Uși și ferestre din aluminiu cu plase de țânțari
EOT pregătit
Toate documentele sunt în regulă și pregătite pentru vânzare
Sistem central de încălzire și răcire electrică
Bucătărie complet utilată cu toate electrocasnicele
Sistem de internet prin satelit
Grădini complet îngrădite, împrejmuite și irigate
Garaj privat cu uși electrice
Panou solar și încălzitor de imersie
Rezervoare de apă de rezervă pentru apă de grădină și de băut

Mai multe informații despre Kokkino Chorio
Proprietăți excelente de vânzare, inclusiv case și vile în frumosul sat Kokkino Chorio.
Kokkino Chorio se află la 34 km de aeroportul Chania și la 125 km de aeroportul Heraklion. Kokkino Chorio sau "satul roșu" de pe Capul Drapano, privește către Golful Souda, în apropiere veți găsi și satele Plaka, Almiryda, Gavlahori, Kalyves și Kambia. Kokkino Chorio este un sat cretan tradițional foarte autentic.

 

Pune o întrebare despre un obiect

La o oră convenabilă pentru dvs., specialistul nostru vă va suna pentru a vă spune detaliile.

Consultație gratuită

Te gândești să cumperi o proprietate în Grecia? Ești interesat de un permis de construcție sau de ședere? Pune-ne o întrebare și un expert te va contacta în termen de o oră. Veți primi, de asemenea, un Ghid al cumpărătorului de proprietăți cu informații utile.

Elena Dolmenidi
specialist imobiliar
 

Obiecte similare

№ 6858
№ 6481
№ 6480