Vilă № 6480

380 000€
  • 165 mp Zonă
Clasa de eficienta energetica Emiterea Certificatului de Performanță Energetică este în curs de desfășurare

Apartament nou construit foarte aproape de plajă;

* apartament parte a unui complex
* 165 mp de spațiu locuibil
* 3 dormitoare/3 băi
* vedere la mare și la munte/foarte aproape de plajă
* piscină privată

 

;

Un apartament nou construit de vânzare în Episkopi, Rethymno foarte aproape de plajă, într-o locație frumoasă cu vedere la mare și la munte.

Apartamentul are o suprafață locuibilă de 165 mp și face parte dintr-un complex de patru apartamente pe un teren de 6550 mp.

Proprietatea dispune de 3 dormitoare, 3 băi, un WC de oaspeți, un living, o bucătărie open space, o cameră de depozitare și este echipat cu finisaje de calitate.

Exteriorul apartamentului este definit de arcele înalte elegante care oferă adăpost și creează un spațiu de verandă confortabil, precum și de piscina spațioasă și zona exterioară adiacentă atent amenajată.

Apartamentul este echipat cu o pompă de căldură modernă (pentru răcire și încălzire).

Apartamentul se află la distanță de mers pe jos de plaja cu nisip din Episkopi și la 10 km de orașul Rethymno.

 

;

Amenități și Facilități

Zonă de plajă, Grădină, Șezlonguri, Umbrele, Masă și scaune de grădină, Plajă în apropiere, Izolare termică, Grădini complet amenajate, Garaj, Peluze de iarbă, Vedere la munte, Vedere la mare, Magazine în apropiere, Utilități în apropiere, Aer condiționat, Zonă de parcare privată, Piscină privată, Drum asfaltat, Grădină, Mobilier de exterior, Zonă de luat masa în aer liber acoperită cu pergolă;
Pune o întrebare despre un obiect

La o oră convenabilă pentru dvs., specialistul nostru vă va suna pentru a vă spune detaliile.

Consultație gratuită

Te gândești să cumperi o proprietate în Grecia? Ești interesat de un permis de construcție sau de ședere? Pune-ne o întrebare și un expert te va contacta în termen de o oră. Veți primi, de asemenea, un Ghid al cumpărătorului de proprietăți cu informații utile.

Elena Dolmenidi
specialist imobiliar
 

Obiecte similare

№ 6861
№ 6858
№ 6481