Vilă № 6248

220 000€
  • 2 dormitoare
  • 1 băi
  • 85 mp Zonă
Clasa de eficienta energetica Emiterea Certificatului de Performanță Energetică este în curs de desfășurare

Apartament modern și luminos cu vedere la mare;

* Apartament cu vedere la mare și piscină
* 2 dormitoare și 1 baie
* Etajul întâi cu terase și balcoane
* Design confortabil și interior modern

;

Acest apartament de 85 mp de vânzare în Kokkino Chorio, este un apartament cu vedere la mare, ocupând etajul întâi al unei clădiri cu două etaje, cu piscină comună. Apartamentul se află într-o poziție înaltă a satului popular, oferind vederi deschise către golf.

Este format din 2 dormitoare și o baie, o zonă de living/ dining spațioasă și o bucătărie. Întregul apartament este foarte luminos, aerisit și dispune de uși albastre din aluminiu, încălzire cu peleți, aer condiționat și mobilier modern nou. Mai important, are și o frumoasă terasă acoperită cu pergolă unde există mult spațiu pentru a sta și a lua masa, cu o vedere fantastică la mare și munți. Dormitoarele au și balcoane proprii.

Zona exterioară include piscina mare, comună, un grătar pe o zonă acoperită cu pietriș, arbori și desigur, locuri de relaxare și de luat soare.

Proprietatea reprezintă o mare oportunitate atât pentru o rezidență permanentă cât și pentru o investiție, deoarece apartamentul poate avea un succes enorm ca proprietate de închiriat pentru vacanțe.

;

Dotări și Facilități

Zonă de luat soare, Balcon mare, Vedere la mare, Aer condiționat, Piscină comună, Zonă de luat masa în aer liber acoperită cu pergolă;
Pune o întrebare despre un obiect

La o oră convenabilă pentru dvs., specialistul nostru vă va suna pentru a vă spune detaliile.

Consultație gratuită

Te gândești să cumperi o proprietate în Grecia? Ești interesat de un permis de construcție sau de ședere? Pune-ne o întrebare și un expert te va contacta în termen de o oră. Veți primi, de asemenea, un Ghid al cumpărătorului de proprietăți cu informații utile.

Elena Dolmenidi
specialist imobiliar
 

Obiecte similare

№ 6861
№ 6858
№ 6481