Vilă № 6357

230 000€
  • 61 mp Zonă
Clasa de eficienta energetica Emiterea Certificatului de Performanță Energetică este în curs de desfășurare

Apartament la parter;

*apartament bine întreținut de 61 mp
* 2 dormitoare și 1 baie
* grădină mare amenajată și o piscină comună
* design confortabil și interior modern;

Un apartament de vânzare în Pigi, Rethymno, cu o suprafață locuibilă de 61 mp, foarte bine întreținut, la 10 km de centrul orașului Rethymno.

Apartamentul de la parter este unul dintre cele două apartamente care aparțin unei vile separate, configurarea sa constă într-o bucătărie deschisă, o zonă de luat masa - living, o baie și două dormitoare.

Chiar în afara sa există o terasă frumoasă în față cu o zonă de luat masa adiacentă care duce către o grădină mare amenajată și o piscină comună.

Apartamentul se află la 2,5 km de cea mai apropiată plajă.

Dotări și Facilități

Zonă de bronzat, Balcon cu vedere la mare, Grădină, Masă și scaune de grădină, Plajă în apropiere, Electrocasnice de bucătărie, Bucătărie utilată, Dulapuri încorporate, Vedere la munte, Aer condiționat, Zonă de parcare privată, Pergole din lemn, Piscină comună, Balcon, Zonă de luat masa în aer liber acoperită de pergolă, Telefon fix și internet, Mobilat;
Pune o întrebare despre un obiect

La o oră convenabilă pentru dvs., specialistul nostru vă va suna pentru a vă spune detaliile.

Consultație gratuită

Te gândești să cumperi o proprietate în Grecia? Ești interesat de un permis de construcție sau de ședere? Pune-ne o întrebare și un expert te va contacta în termen de o oră. Veți primi, de asemenea, un Ghid al cumpărătorului de proprietăți cu informații utile.

Elena Dolmenidi
specialist imobiliar
 

Obiecte similare

№ 6861
№ 6858
№ 6481